Nogi i stopy

Wygładzający krem do stóp do skóry suchej i popękanej, 75 ml

026.872

Nowość

69,00 zł

O produkcie

Dzięki licznym i starannie wybranym składnikom pochodzenia roślinnego, receptura sprawia, że krem jest szczególnie zalecany do suchej i popękanej skóry stóp: ich zadaniem jest wspomaganie odnowy komórek, zmiękczanie szorstkich stref i zapewnianie bariery chroniącej przed dodatkowym wysuszeniem.

Ekstrakt z chrzanu i czarnej wierzby - naturalnie bogaty w kwas salicylowy - sprawia, że skóra staje się gładka, jednolita i aksamitna bez uszkodzenia jej naturalnego funkcjonowania.

Sposób użycia

Rozsmarować i rozmasować aż do całkowitego wchłonięcia kremu, zwracając szczególną uwagę na szorstkie i wysuszone partie skóry (pięty i podeszwy stóp), a w razie konieczności, również na kolanach i łokciach.

Charakterystyczne składniki aktywne

Czerwone algi z Pacyfiku, ekstrakty z dzikiej rzodkwi i czarnej kory wierzby, oleje z Babassu i słodkich migdałów, masło shea, kompleks poliglicerolu z niezbędnymi kwasami tłuszczowymi, kwas szikimowy z anyżu gwiaździstego, kwas fitynowy z ryżu, witamina E z soi
Składniki (INCI):
Aqua (Water), Polyglyceryl-3 rice branate, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Orbignya oleifera seed oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil , Phytic acid, Gossypium herbaceum (Cotton) seed oil, Cetearyl alcohol, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Salix nigra (Willow) bark extract, Ahnfeltiopsis concinna extract, Shikimic acid, Glycerin, Oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, Tocopherol, Brassica campestris (Rapeseed) seed oil, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, Microcrystalline cellulose, Xanthan gum, Cellulose gum , Sodium hydroxide, P-anisic acid, Parfum (Fragrance), Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Dostawa
Paczkomat InPost
15,00 zł

DHL
18,00 zł

Poczta Polska
20,00 zł

Bezpłatnie
przy zamówieniach powyżej 300 zł

Odbiór w sklepie

Warunki dostawy
2-3 dni robocze

Wypróbuj również …